Varför ska ni ta hjälp av mig?

Vad är skillnaden mellan Näringsfysiolog/Nutritionist och Kostrådgivare?

Som Kostrådgivare har man läst ca 100 timmar, oftast på distans. En kostrådgivare kan ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil. 

Jag själv är Universitet utbildad Näringsfysiolog/Nutritionist i Australien, med en specialitet inom näring för människan. Jag ser sambandet mellan kost och hälsa, det vill säga näringslära. Näringslära är ett ämne som utifrån naturvetenskaplig bakgrund knyter samman kunskap om kroppens hantering och behov av näringsämnen. Detta med hjälp av kunskapen om människans hälsa och matvanor. Utbildningen var på 4 år och jag läste ämnen som är naturvetenskapliga och behandlar ämnet utifrån molekylära, medicinska, epidemiologiska och folkhälsovetenskapliga aspekter. Även, Ayurveda och Kinesisk medicin med örter ingick i utbildningen. 

Känner du dig fundersamoch snurrig av alla dieter som skrivs i tidningarna idag...? Då har du kommit rätt. Jag är här för att vägleda dig till kosten som människan är skapt att konsumera. Det ska inte behöva vara invecklat att äta, och med hjälp av mig kan jag vägleda dig i rätt riktning på ett enkelt sätt. Jag är här för dig och din hälsa så nu sätter vi igång!
 

 

Håll koll på denna sida, inom kort kommer det PRISER, samt annat smått och gott

Under tiden kan ni skicka mig ett email om ni vill veta priser och vad jag kan hjälpa dig med.

Men, glöm inte att kolla in bloggen där du kan läsa om artiklar som rör din hälsa!